About Ladybug

blogger,thea, thea bo, thea klisurska, author, fashion blogger, ladybug stories

Ladybug или Теа

(както ще ме срещнете на повечето места) е момиче, което вярва, че цветните неща носят много настроение и позитивизъм. Тя няма шофьорска книжка, но има мечта – да си купи шарена кола. В нейния вътрешен свят кайтовете са хвърчила и мъжът на мечтите съществува – притежава пистолет, който стреля желирани бонбони, дъги, еднорози, балони, фламингота, калинки и всякакви вълшебни същества.

Толкова за вътрешния ѝ свят.

В нормалния, тя обича модата, изкуството, пътешествията, животните, търси вдъхновението навсякъде и когато се влюби има калинки в стомаха. Пеперудите са отживелица.

Ladybug stories 

е личния ми блог, в който намирам възможност да се изразя пред по-широка публика. Преди това пишех за други модни сайтове и блогове. Докато накрая осъзнах, че най-добре е да създадеш свое собствено кътче, в което да пишеш и твориш, това което ти искаш, без ограничения. Там, където никой не ти казва какво “трябва”.

Отворена съм за колаборации и нови хора, които да посрещна в живота си.

Занимавам се с мода от около 10 години, от които 5 посветих на специалността “Моден дизайн”, а междувременно с това, работех като визуален мърчъндайзър. Сменила съм няколко известни модни бранда, като продължавам да съм щастлива от всико, което съм научила и продължавам да научвам за този бизнес. Работила съм като стилист и преди да започна с блога си, създавах съдържание за модни онлайн медии. Ако искате да си говорим, свържете се с мен чрез някоя от социалните ми мрежи, посочени в блога.