С него ставам, с него лягам

Вече рядко сядаме на обяд заедно. Мисля, че сме в период на почивка. Знаете, понякога имаме нужда от пространство. Достатъчно ми е, че ставам с него и си лягам с него. Искам поне обяда да си го запазя само за мен. Говоря ти за място, пространство и време. Разбираш ме, нали?

Искам да се отдалеча малко, за да ми залипсва. А когато ми залипсва пак ще можем да се радваме един на друг. Не мога да си представя живота си без него. Някак странно е. Не искам да звуча категорична и крайна. От друга страна пък ме е страх дали не съм се превърнала в онези обсебващи хора, които все твърдят „Не мога да живея без теб! Ако ме напуснеш светът ми ще рухне!“

Не, нееее…

Май още не съм станала една от тях.

С него се разбираме чудесно. Когато се събудим той винаги е позитивен и зареден на макс. Кара ме да се чувствам страхотно. Е, разбира се, не си мислете, че сега ще тръгна да ви обяснявам в подробности, какво точно правим. Но така обичайно, съм забелязала, че сутрин той е доста приказлив и енергичен, което е супер, защото започваме деня добре.

Ladybug stories, blog, blogger, Thea Bo, digital, fake world, phone, smartphones

Разсънваме се, после сядаме да пием кафе на терасата. Харесва ми да си говоря с него. Обичам дългите ни разговори. Кара ме да се смея. Да го гледам с любов. Да го търся с поглед. Да се страхувам чак, ако той си тръгне – ще си тръгне и моят смисъл да съществувам. Без него аз съм нищо…

Ох, да. Май ти звуча доста хаотично. Искам да ти подшушна нещо. Само не го разказвай на никого.

 

Мисля, че съм обсебена от него. Да, пристрастена съм! Ето, осъзнах го. Сега може би ще започне промяната. Нали така казват? Промяната идва с осъзнаването. Чакай малко! Това май аз го казвам.

Ох, изкушавам се да го поканя на обяд, наистина. Ако седна на масата без той да се присъедини към обяда ми, ще бъде скучно. Няма кой да ми разказва вицове, да ме омайва с поезия, да ми разказва истории, да обогатява общата ми култура, която е така ниска. Няма кой, да ми тананика любимите песни, нито пък да ми разказва на какви красиви места иска да ме заведе.

 

Ако той не се присъедини, ще започна да забелязвам и другите хора наоколо. Ще започна да виждам, че съществува и друг свят, освен онзи илюзорен, който съм си създала благодарение на него. Ще започна да забелязвам колите, когато пресичам или пък познатите лица, които все не поздравявам, защото той е с мен и когато той е с мен – само той ми е важен.

Ladybug stories, blog, blogger, Thea Bo, digital, fake world, phone, smartphones

Той пази всичките ми тайни, хора! Той ми е като верен приятел. За времето, в което сме заедно той не ме е предавал и наранявал. Може би само аз него – един-два пъти. Или не един или два пъти. Но той ми прощава и продължава да ме обича такава.

Вечер… Нямам търпение да дойде вечерта, когато ще можем да легнем един до друг и да се потопим в безвремието на любовта ни. Толкова е истинско и в същото време сюррелистично. Когато съм с него се чувствам като в друга вселена. Като в балон, който обаче съвсем скоро ще се спука.

Ladybug stories, blog, blogger, Thea Bo, digital, fake world, phone, smartphones

С него живея различен живот. Двойнствен. С него съм една, с околните друга. Оглеждам се в неговите черни огледални очи и си мисля, дали чрез него не губя същността си или пък той ми помага да бъда, каквато пожелая. С него мога да бъда всякаква… Аз решавам. Ти също.

 

 

P.P. Black mirror е минисериал, който е препоръчително да изгледате – всичките му сезони.  От 2011 година е и само няколко години по-късно, някои от сериите му вече са се превърнали в реалност.

You may also like