Видин ще ни развълнува с It’s a Trap! Summer

It's a Trap, summer, vol. 2, ladybug stories, wannabe blog, picenca, foot court, asphalt magazine, Видин

От известно време се каня да ви разкажа за преживяванията си във Видин.

А пък и тези от вас, които все ме питат какво правя там, най-накрая да разберат какво наистина правя там. Има впечатляващи забележителности като крепостта Баба Вида, както и това да отидеш на плаж на Дунава (нещо, което аз пропуснах, но съвсем скоро ще си наваксам). Видин е чудесен град.

Първите ми впечатления за него  са „Уау!“.

Това е с една дума, а с повече думи – колко готин град, старинни сгради, автентичност, модерни хора, усмихнати лица, шеги, смях. Можеш да видиш много позитивни черти, стига да си отворен да виждаш позитивното навсякъде около себе си. Постоянно питам приятелите си видинчани защо не си живеят там и какво не им харесва. Отговорите вероятно се досещате – няма работа. А те са супер креативни, артистични, забавни, готини, млади хора. Донякъде разбирам за липсата на поле за изява, от друга страна пък ми е тъжно, че такъв прекрасен град запустява.

It's a trap, Summer, Vidin, Видин, баня

Но нека да се върна на веселата част, защото когато за приятели имаш толкова шарени, шумни и весели хора, няма как да не ги съпортнеш във всяко от начинанията им!

Белла, Мартин, Симо и Никола са една малка група от талантливи и усмихнати хора, които имат постоянната жажда да учат, да променят, да вдъхновяват и да се забавляват. На Великден тези четиримата,  организираха парти и успяха да напълнят клуб, който вероятно никога не се е радвал на толкова много хора, музика и доволни лица. Организираха мега щуро парти! Успяха да напълнят целия клуб, който никак не беше с капацитет за 250 души. Те имаха една цел – да върнат Видинчаните по клубовете на Великден. Изпъленна е!

It's a trap, summer, vidin, видин, баня

Диджеят на поредицата им от партита е Марти a.k.a. Marrtom, на чиято музика се кефите често в някои от петъците в бар „Петък“. От скоро е резидент в Sense, а това лято гърми и в Kite bar.

Белла стажува в маркетинг агенция, а отскоро се занимава и с организация на партита, като например това, на което те чакаме във Видин!

Симо е копирайтър в рекламна агенция, развива се в рекламната сфера, добър е в играта на думи и никога не излиза без шарените си хипстърски чорапи и раница на гърба.

It's a trap, summer, vidin, Видин, баня

На вашето внимание и Никола a.k.a. Гоша Рубчинский от Видин, който всеки път впечатлява с мега готин аутфит. Той е инициатора и на партитата. Работи нещо много сложно, което всеки път забравям и го питам по няколко пъти какво точно работи. Освен в неговите мега аутфити, супер силите му са и в това, че той е талисманът на крюто им.

It's a trap, Summer, Vidin, Видин, баня

Идеята за поредицата им от партита се заформя като малък зов за завръщане на видинчаните в родното им място (Марто също се води, че е от Видин, само че не и по лична карта). Сега предстои следващото им парти It’s a Trap! Summer, което ще се състои на 20 юли и аз лично нямам никакво търпение отново да се съберем, да потанцуваме, да пием коктейли и шотове и да развълнуваме Дунава. Тоалетът ми за партито е готов, дрескодът е Candy colors, а мястото е Boat Dunav. Ще ни откриете по шума и вълните, които ще заформим.  

P.P. Ladybug loves you! Чакаме те да разклатим заедно този кораб с танци!

P.P.P. А ако ти е интересно да разбереш какво ти готвим с Белла и Ася от wannabe.bg… прочети още тук.      

You may also like